Je hoeft niks te doen, te moeten of te kunnen… alleen maar ‘zijn’.

Op een vrij eenvoudige manier kom je bij de stilte in jezelf. Dat brengt in de eerste plaats ontspanning. Je lichaam kan namelijk tijdens de Yoga Nidra helemaal ontspannen liggen. Het kan je ook ruimte, heelheid en helderheid brengen.

Alhoewel dit een diepe vorm van meditatie is, hoeft het niet zo te zijn dat je al ervaring hebt met meditatie. Yoga Nidra brengt namelijk al direct ontspanning. En tegelijkertijd energie!

Je kunt je aanmelden voor een serie. Vaker oefenen om in deze staat te komen, zal je uiteindelijk nog veel meer kunnen brengen in het dagelijkse leven. Je kunt ook een losse les afnemen. 

Kom het vooral een keer ervaren! Tijdens een van de vorige series zei een vrouw dat ze zo dankbaar was dat ze weer haar lijf voelde en er bewust van was geworden. En dat ze dit wil volhouden. Zo mooi! 

Nieuw series! (je kunt je ook voor een losse les opgeven indien plek)
Data:          zondag 29 september, 6 & 13 oktober
Tijdstip:     09.30 – 11.00 uur

Data:          dinsdag 1, 8 & 15 oktober
Tijdstip:     09.00 – 10.30 uur

Locatie:     De Fabriek in Wergea, Fricoweg 33

Bijdrage
Serie:          45 euro 
Losse les:  15 euro

Wat houdt een les in? 
– een ontspanningsochtend voor jezelf
– de les start met rustige oefeningen om zo op een fijne manier de Yoga Nidra in te gaan
– meditatie naar Yoga Nidra staat van rond de 40 minuten, waarbij je stil ligt
– afsluiting met thee, wat lekkers & muziek en eventueel met het delen van ervaringen

Bij afname van een serie ontvang je een gratis Yoga Nidra audio van mij voor thuis!

Kledingtip: lekker zittende kleding, misschien laagjes. Warm blijven is namelijk belangrijk. Dikke sokken kunnen ook fijn zijn.

Je bent gewoon erg lief! Je lessen vond ik goed, ontspannend voor mij. Mijn gehoor speelt me wel parten, ik krijg niet alles mee en dan moet ik me erg inspannen en dat is de tegenhanger van ontspannen.
Anoniem
Mooi! aanrader. Echt een ontspanmomentje! Bijzonder & afwisseling. Bedankt voor al die lessen en ontspanning, liefs.
Anoniem
Ontzettend fijn. Mijn eerste kennismaking met yoga. Heerlijke ontspanning, me-time.
Anoniem
Group of people in yoga class meditating in Shavasana pose. Healthy lifestyle and wellness, recreation concept in fitness studio or gym

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een eeuwenoude ontspanningstechniek voor lichaam en geest. Yoga Nidra is een staat van bewuste diepe slaap. Letterlijk betekent het ‘de slaap van de yogi’. Yoga Nidra is een diepe vorm van meditatie. Waarom diep? Je verlaat namelijk de waakstaat, gaat door de droomstaat heen en belandt dan in de diepeslaapstaat, terwijl je wakker en alert blijft

Je hoeft tijdens een Yoga Nidra ochtend bij mij helemaal niks. Je hoeft zelfs niet te ontspannen. Je moet niks en je hoeft niks te kunnen, je mag er enkel ´zijn’. Tijdens de Yoga Nidra mag je in een houding gaan liggen die voor jou aangenaam en prettig is. Ik bied de materialen aan, zoals yogamatten en dekens. Ik zal je ook uitleggen en zelf laten voelen wat lekker liggen is. Daarna laat ik je de aandacht naar binnen brengen via het lichaam, langs de adem en tenslotte diep in de stilte en rust in de ruimte van jouw borstkas. Op deze manier maak je het veld van de ‘mind’ leeg, en dat brengt je naar Yoga Nidra, de bewuste diepe slaap. Een staat waar je heel wakker en alert enkel ‘bent’.