SAMENWERKEN

Een samenwerking kan op verschillende manieren. Zo kan het een specifieke opdracht zijn vanuit de organisatie.
Een voorbeeld van een opdracht is bijvoorbeeld een cursus productiviteit op maat voor studenten.
Welke zorgt voor een hoger bewustzijn en een hoger studieklimaat voor de (volwassen) studenten.

Ik werk ook in lang- of kortdurende trajecten gericht op persoonlijke transformatie en zuiver leiderschap.
Resultaten werken direct door in jouw organisatie.
Of ik kan optreden als vaste adviseur of energetisch systeemwerker voor
je business en medewerkers.


Een traject! Wil jij voor jezelf een langer traject aangaan waarbij je inzet op een duurzame verandering? Back to your roots? Groei op persoonlijk vlak en daardoor ook in je bedrijf of organisatie? 

Uit eigen ervaring en die van mijn klanten zie ik een traject als super waardevol. Je leert je energiesysteem kennen en er optimaal mee werken. Opgedane kennis, ervaringen en inzichten ga je integreren in je dagelijks  (werk)leven. Zodat je ook echt de verandering in jezelf, in je leven of bedrijf ervaart. Zoals bijvoorbeeld meer ruimte, rust, geld of vrijheid. 

Wat houdt een traject in? 

Vijf pijlers:

We gaan aan de slag met het naar voren halen van jouw potentie. Daar waar jij jezelf of je bedrijf misschien nog verstopt. Dat gaan we naar boven halen. Want je weet dat het in je zit. Je voelt het aan alles. En het is echt zo zonde dat je er geen ruimte aan geeft. Want daarmee doe je jezelf en de mensen om je heen tekort. Businesswise kun je nog meer mensen gaan helpen met je prachtige kwaliteiten. En echt een verschil gaan maken in de levens van anderen! Hoe vet is dat, elkaar naar volgende niveaus tillen. 

In dit traject combineren we energiewerk met persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk altijd met ook de praktische inslag. Dat is in mijn ogen zo belangrijk. Want wat heb je er anders aan? We gaan werken aan het in lijn brengen van je leven en bedrijf met jou. Wat jij wilt, wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en wat kloppend en passend is voor jou. Daarin helen we blokkades zodat de weg vrij komt voor jou om te gaan. 

Je gaat sneller in de gaten krijgen waar de energie naar toe wil stromen. Je leert meer en meer te werken met en te vertrouwen op je eigen afstemming. Ook dat vind ik belangrijk. Onafhankelijkheid. Juist het versterken van je eigen connectie en kracht. Jij kan het uit jezelf halen. Daar zit al jouw goud!

Wat levert een traject jou op?

Gedreven

Je weet dat er een vlam in jouw wakkert. Maar het mag een VUUR worden. Je bent, kunt en wilt graag snel. Gedreven om jezelf te ontwikkelen en een BETEKENIS te leveren in de wereld. Je bedrijf is je FACILITATOR. 

Bewust

Je bent je al heel bewust van wie je bent en wat er om je heen gebeurt. Maar je voelt dat daar nog een VERDIEPING in aangebracht kan worden. Makkelijker bewuste KEUZES maken en stappen zetten met je wensen, doelen en verlangens. 

Sensitief

Je kan heel goed AANVOELEN wat er bij anderen speelt en leeft. Eigenlijk al van JONGS af aan. Je weet het, je voelt het, je ziet of hoort het. Je hebt soms nog moeite in je eigen verbinding te blijven en je gevoeligheid ten goede in te zetten voor jezelf en de ander. Zonder zoveel ENERGIE te verliezen.

Nieuwsgierig of ik wat voor je kan betekenen? 

– Neem contact op zodat ik een passend aanbod kan doen –