Wat leuk dat je er bent! 
Ik ben Marinke.

Mijn passie is persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen jaren is de beweging naar mijn eigen essentie ontstaan. Wie ben ik eigenlijk, hoe werkt mijn (energie)systeem het meest optimaal? Hoe doe ik waar ik echt voor gekomen ben? Wanneer lever ik topprestaties en sta ik op de juiste plek? Wat is mijn aandeel in het geheel? 

Vrijheid is mijn drijfveer in alles. Vrij van binnen. Vrij om te zijn wie ik ben. Vrij om te gaan en staan waar ik wil. Vrij om te creëren en te uitten. Vrij van onnodige spullen en rompslomp. 

Er is voor mij niks mooiers dan mensen te zien groeien. Het openen voor nieuwe mogelijkheden. Dat het anders kan en mag. Nieuwe inzichten integreren in leven en organisatie. Ik geniet van de verbinding tussen mensen en organisaties. 

In mijn werk maak ik gebruik van mijn talenten. Zo werk ik in en met energie en kan ik razendsnel invoelen. Ik puzzel niets liever in systemen en structuren. En vervolgens help ik bij de praktische vertaalslag. 

DSC_3597
DSC_3789

 

Na mijn VWO ben ik vanwege mijn interesse in mensen en het puzzelen in systemen Straf- en Privaatrecht gaan studeren aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na mijn studie ben ik als trainee aan de slag gegaan bij de Stafafdeling Ondersteuning Bestuur en Directie van de Provincie Fryslân. Voornamelijk werk verricht voor het commissariaat van de Commissaris van de Koning op protocolgebied. Tijdens het Traineeship heb ik het geluk gehad heel veel cursussen te mogen volgen, van persoonlijke effectiviteit, scrum, creatief denken tot timemanagement. Ondertussen was ik secretaris van de stichting Serious Innovations. Deze stichting heeft een aantal events georganiseerd waar creatieve teams aan de slag gingen met vraagstukken van organisaties. De opbrengsten daarvan gingen naar het goede doel van Serious Request. Na een aantal jaren heb ik nog een kleine uitstap gemaakt naar de IT-wereld. Toen was het tijd voor een time-out en ben ik daarna mijn eigen bedrijf begonnen (!). Eerst vanuit kindermeditatie, tot het coachen van vrouwen naar nu mensen & organisaties. 

Privé ben ik getrouwd met Tjerk en trotse mem van een zoon (5) en een dochter (3). Ik houd van avontuur, reizen (natuur) en beweging.
Ik krijg energie van kampvuuravonden met diepe gesprekken, spelletjes spelen en lezen.