Wie ben ik?

Wat leuk dat je er bent! 
Ik ben Marinke.

Getrouwd met Tjerk en trotse mem van een zoon (4) en een dochter (1). Met de komst van deze beide schatten is mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling in een verdieping en versnelling gekomen.

Wat bracht en brengt dat mij? Vrijheid. Licht. Leven. Voelen. Zelfvertrouwen. Liefde. Plezier. Verbinding. Helderheid. Kracht. Ruimte.

De afgelopen jaren is de beweging naar mijn eigen kern ontstaan. Wie ben ik eigenlijk, hoe volg ik mijn hart en hoe kan ik echt mijn leven ten volste leven. Niet een flauw of gedoofd vuurtje, nee aan dat vuur en gaan. Elke dag een beetje meer mijn potentie leven. Een blijvende ontwikkeling. Dus dan kan je er net zo goed vanaf nu van gaan genieten. 

Dat is wat ik jou en iedereen van harte gun! 

Ik coach en gebruik energiewerk in mijn sessies. Denk je energetisch werk, wat is dat? Kom het vooral een keer ervaren ;). Als je met mij gaat samenwerken, dan gaan we snel en licht. Terug naar jou, je ware natuur. De natuurlijke staat van zijn is flow. Ik kan razendsnel invoelen, structuren en patronen zien. Daarnaast houd ik heel erg van simpel en praktisch. Hoe zet jij jouw spiritualiteit in? In je dagelijkse leven, je werk of business. 

Samen Zuiver de Diepte in