Online Events

Regelmatig vinden er ONLINE reizen plaats. 

Ik neem je mee in een visualisatie. Samen verhogen we onze energietrilling. Je doet mee via Zoom. Je zet zelf je intentie voor de reis. 

Je voelt je volledig in eigen verbinding. Tapt in op je eigen wijsheid en kracht. 

Je hoeft je alleen maar te ontspannen en de luiken gaan open. 
Ontvang. 

Je bent van harte welkom! 

Je kunt ook de online Goddess reis bestellen en direct via Youtube bekijken. 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? 

 

 

DSC_0487
Gisteravond zo’n mooie begeleide meditatie gekregen van Marinke. Voordat we begonnen neemt ze de tijd om te horen hoe het met je gaat. En welke thema’s er spelen.
Hoe tof dat die Ekster langskwam met de boodschap, die voor ons beide aansloot ‘Je laat je kennis en kunde liggen’. Het is lastig voor mij om stappen te blijven zetten terwijl er vaak weerstand, angst en belemmerende overtuigingen zijn. Ze neemt je mee in een reis waarin je je zo makkelijk overgeeft aan haar zachte stem, en alles in het juiste tempo doet. Ik werd uitgenodigd om los te laten wat mij niet meer dient, verbinden op dieper niveau wat ik nodig had om verder te groeien. Prachtige ontmoeting met gidsen, en boodschappen ontvangen in een prachtige piramide! ✨Magical guided meditation✨ Het was plus+plus+plus! Dank je wel Marinke🙏🏼😘
Je inleiding was lang genoeg om te zakken en te landen. En je vertelt veel waarin ik me herken: te veel open staan, je lagere en hogere zelf (en het geswitch daartussen), rondlopen met lijfelijke ballast.. en het beantwoorden van vragen wanneer die er waren. Ik vond jouw begeleiding tijdens de meditatie heel fijn! Je hebt een fijne rustige, eigen stem en het is prettig naar je te luisteren. Het voelt vertrouwd. Het zetten van een intentie was ook fijn. Ik kon heel veel loslaten, voelde veel energie door mijn benen de aarde in zakken. En liet veel los van toch spanning denk ik. Ik voelde na je meditatie heel veel rust en ontspanning. Het is helpende dat je zelf meedoet, en wanneer ik dit nog nooit gedaan heb, is dat helpend om jou het tegelijkertijd te zien doen (als ik even naar het scherm spiek). Het opvullen met verse energie was ook heel fijn! Kortom, echt heerlijk en als je weer dit doet, doe ik graag mee!
Anoniem
Ondernemer