Online Event

Masterclass
- Verscherp je Focus -


Wat houdt het in?

Donderdag 28 januari 2021
20.00 – 21.30 uur

Investering:     € 37,- excl. BTW

Meer informatie:

Een nieuwe Masterclass: Verscherp je Focus! 

We gaan aan de slag met jouw focus en je energielekken. Waar lekt jouw energie ongewild nog naar toe? Privé en businesswise. Als jouw energie en aandacht ‘all over the place’ is, kan je je voorstellen dat dat heel vermoeiend kan zijn. Het is dan alsof je rondloopt met een halflege batterij. Een batterij met gaatjes aan de onderkant waar energie weglekt. Naar taken die je nog moet doen, naar ongezonde relaties, naar misschien een doelgroep die niet helemaal kloppend is, naar Social Media etc.

Wil jij meer helderheid in jouw energielekken en focus? Lees vooral even verder. 

We gaan je focus en aandacht verscherpen tijdens deze masterclass. Minder afleiding en ruis zorgen voor meer overzicht en sneller jouw flow. Je bent flexibeler, omdat je minder vast zit in je structuur. 

Je ontvangt van tevoren een Zoomlink met een voorbereidende email. In deze email vind je ook een sheet met de uitdaging intuïtief 2x drie acties te kiezen voor het opschonen van je energieverdeling. Zowel voor in je business als privé. Privé opschonen kan helpen in je ondernemen en vica versa 😉 

Tijdens de masterclass neem ik je mee op een energetische reis. We gaan opschonen, je focus ontdekken en informatie ontvangen over jouw energielekken. We maken shifts in je energetische veld. Daarnaast kun je met deze bewustwording praktisch verder in je ondernemen en dagelijks leven. 

Voor wie:

Bewuste ondernemers (to be) en zij die zich aangetrokken voelen! 
Wees welkom. Ben je geen ondernemer? Dan kun je de dingen ook toepassen voor bijvoorbeeld je baan.

Zodra je je inschrijft zal je merken dat je al opgenomen wordt in de groepsenergie en dat zal zorgen voor de eerste shifts in bewustzijn. 

Zin in om mee te doen? Yes: Boek gauw je ticket! 

Plan je een Business Booster in, dan ontvang je een gratis ticket voor deze masterclass!