Jouw 1:1 - Business Booster -

DSC_0463

 

Wil je diepe inzichten ontvangen over jouw leven, je werk of business

Je leven of bedrijf verder in lijn brengen met wie jij bent en met wat je komt brengen?

Op zoek naar een powerboost, zodat je weet wat je logische vervolgstappen zijn?
Dan is deze sessie ideaal!

We werken energetisch en heel praktisch. Diepe verlangens omzetten naar concrete acties voor je eigen ontwikkeling en/of je bedrijf. 

Eerst bewust worden, waarschijnlijk op een nieuw en dieper niveau. En dan dat inzicht of de inzichten integreren in je dagelijks leven.

Voelen wat er op dat moment nodig is privé, in je werk of je bedrijf. Dat kan zijn meer ruimte, rust, inzicht, basis of bijvoorbeeld balans. Misschien is het tijd voor een professionaliseringslag of mag je je lat verhogen.

We komen er snel genoeg achter 😉

Let's go Next Level

Anderen gingen je voor...

Onlangs een bijzondere sessie gehad met Marinke. Ik ben al een aantal jaren ondernemer en had soms het gevoel dat mijn bedrijf wat onzichtbaar was voor mijzelf, terwijl zichtbaarheid juist iets is waarmee ik anderen mee help. Soms had ik het gevoel dat het me belemmerde in mijn werkzaamheden. Tijdens deze sessie heeft Marinke mij geholpen om mijn bedrijf te zien en daar handen en voeten aan te geven. Er is nu voor mijn gevoel zoveel veranderd en het is voor mij meer tastbaar en zichtbaar geworden en het is niet meer de ballast of een hoopje voor m'n voeten, wat me tegenhoudt, zoals ik het verwoorde. Ik voelde me tijdens deze sessie erg op mijn gemak en Marinke begreep me ook zodat ik goed kon verwoorden waar ik naar op zoek was en hierdoor kon ik me goed ontspannen. Het heeft mij heel erg geholpen in de mijn vervolgstappen. Heel erg bedankt Lieve Marinke!

Maak dingen makkelijker, niet moeilijker


Jouw 1:1 Business Booster


Wat houdt het in?

 

Investering     € 249,-

excl. BTW

BONUS: Je ontvangt een ticket voor de nieuwe Masterclass: ‘Verscherp je Focus’

DSC_0522

Nieuwsgierig en enthousiast?!

Het allerbelangrijkste vind ik dat de samenwerking klopt. Dus wij samen, de tijdsduur en de investering.
Soms is het fijn om even een snelle 1:1 sessie te doen, of twee. Of we boosten jouw bedrijf in één dag. Andere keer past een langere samenwerking of een traject in groepsverband. 

Graag stem ik dat samen met jou af! 

Uiteraard gratis. We Zoomen en dan kunnen we kijken of ik je verder kan helpen.